What a shame that we all became such fragile broken things.

Lite bilder från mobilen från de senaste dagarna.

20130904-232133.jpg
I torsdags bjöd mamma och pappa på middag på matfesten, som ett litet hejdå då de i fredags åkte till Barcelona.

20130904-232525.jpg
I söndags läste jag ut en man som heter Ove typ topp 3 av böcker jag läst. Så fin blandning mellan att få skratta och vilja gråta. Och kärade ner mig lite mer i Harry Styles på kvällen då jag, Frida, Sofie och Norna såg one direction filmen på bio.

20130905-002154.jpg
I måndags tog jag tag i mig själv och for på ett core-pass. Känner att höst stavas nystart i mitt liv då det gäller träningen. Och i tisdags köpte jag en ny skjorta och levde lite på shoppingruset.

20130905-002520.jpg
Idag har jag varit trött men glad, jobbat och extraknäckt som mattelärare nu på kvällen med finfin lön i form av gofika och kaffe.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>