Let´s find some beautiful place and get lost.


tumblr_mr0h6pTWac1qz4d4bo1_1280

Denna söndag är jag för rastlös för att bara ligga hemma och ta det lugnt och umgås med mig själv hela dagen. Så far och ser Fridas match med bra sällskap, bestämmer mig för att ta en promenad hem, lyssnar på podcasts och hinner andas lite. Får ett ryck från ingenstans och städar mitt kaos till rum. Räknar betyg och räknar om dom igen, kollar utbildningar och känner en liten längtan i magen inför att börja med studentlivet.

Och försöker ignorera det faktum att det är måndag imorgon.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>